Enodružinska BIO-brunarica

Predstavljamo manjšo enodružinsko BIO-brunarico, namenjeno manjšim družinam, do 4 družinskih članov. Sestavljena je iz dveh etaž in sicer pritličja ter mansarde. Oblika in način izgradnje te brunarice nudi vse kar je potrebno za kakovostno in prijetno bivanje.

NextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnail
Brunarica iz strani
Brunarica spredaj
Dnevna soba
Polica
Kuhinja in pečica
Notranjost
Brunarica znotraj
Pečica in stopnišče
Kopalnica
Sanitarije

BIO-brunarica podjetja Franc Obojnik s.p. zagotavlja visoko kvaliteto bivanja. Po mnenju bioenergetikov ima pri kvaliteti bivanja veliko vlogo, ne samo naravni material, temveč tudi pozitivna energija proizvajalca pri obdelavi lesa. “V takšni brunarici se ljudje boljše počutijo in tudi odlično spijo. Največje zadoščenje pa je ravno  v srečnih in nasmejanih strankah, ki imajo v takšni brunarici občutek bivanja kot na stalnem dopustu,” pravi podjetnik Franc Obojnik.

BIO-brunarica je dimenzij 6x7m. V pritličju lahko najdemo kuhinjo, dnevno sobo, jedilnico ter kopalnico s sanitarijami. Mansarda je sestavljena iz treh prostorov in sicer iz spalnice ter dveh otroških sob, na željo kupca pa lahko mansarda vsebuje tudi dodatne sanitarije. V zgornjem nadstropju brunarico krasi tudi ličen balkon, ki vodi iz spalnice.

“Takšna brunarica se ponaša tudi z veliko energetsko varčnostjo. Stroški njenega ogrevanja ne presegajo nekaj sto eur na leto,” pravi Obojnik.

Brunarica se postavi v približno 6-8 tednih. Pri tem je krčenje lesa minimalno, kar  izvajalec tedensko nadzoruje in uravnava s posebnimi sidri.

Zgrajena je iz kakovostnega lepljenega smrekovega lesa slovenskega porekla. Les je sekan v zimski sečnji, kar pomeni, da je veliko bolj trpežen, se manj krči in je veliko bolj odporen na zunanje vplive. Uporabljena je najsodobnejša tehnologija združevanja lesa v navzkrižno lepljene konstrukijske elemente. Če imate še kakšno dodatno vprašanje oz. želite konkretno ponudbo, se lahko na g. Obojnika obrnete tudi s pomočjo obrazca za zahtevek ponudbe.

BIO-brunarica

Foto: Franc Obojnik s.p.