BIO-Brunarice podjetja Franc Obojnik s.p.

Tokrat izpostavljamo projekt podjetnika Franca Obojnika: enodružinske BIO hiše – brunarice iz lepljenega smrekovega lesa slovenskega porekla.

Manjša enodružinska BIO-brunarica dimenzij 6x7m, s pritličjem in prvim nadstropjem, z enim balkonom in teraso. Cena brunarice na ključ: po dogovoru na tel. 041-463-490.

Poceni brunarice

Ugodne BIO-brunarice Franca Obojnika

Tovrstne brunarice so primerne za manjše družine z do 4-imi družinskimi člani. Neto bivalna površina brunarice znaša 75 m2 (7 x 6m) in je razporejena v dveh etažah – pritličju in mansardi. V pritličju te BIO lesene hiške se nahajata manjša kuhinja z dnevno sobo in jedilnico ter kopalnica s sanitarijami. V pritličju se prav tako nahaja manjši tehnični prostor za inštalacijo ogrevanja. Mansarda je sestavljena iz treh manjših prostorov. Eden je namenjen spalnici, druga dva pa otroškima sobama. Iz spalnice vodi ličen balkon. Majhne sobe so energijsko zelo varčne. Stroški ogrevanja celotne brunarice na letni ravni ne presegajo nekaj sto eur.

brunarica - Franc ObojnikČas postavitve brunarice znaša 6-8 tednov. Posedanje brunarice je minimalno in kontrolirano. Krčenje lesa izvajalec uravnava s posebnimi sidri, ki jih monterji tedensko nadzirajo in uravnavajo. S tem je enakomerno posedanje objekta zagotovljeno.

Franc Obojnik prihaja iz družine z bogato tesarsko tradicijo. Več generacij je zbiralo znanje o gradnji lesenih konstrukcij in to znanje danes odlikuje njihove brunarice iz lepljenega smrekovega lesa slovenskega izvora.

Smrekov lesLes za brunarice izbirajo izključno iz kakovostnega smrekovega lesa zimske sečnje. Pri lepljenju izbranih kosov lesa v bruna uporabljajo najsodobnejšo tehnologijo združevanja lesa v navzkrižno lepljene konstrukijske elemente. Pri tem uporabljajo lepila vrhunske kakovosti, zdravju in okolju neškodljiva ter obstojna na ekstremne vremenske razmere.

BIO-brunarice podjetnika Franca Obojnika ne razveseljujejo zgolj množice ponosnih slovenskih lastnikov. Med naročniki njihovih brunaric so celo Španci. Dober glas ter neprekosljivo razmerje med ceno in kakovostjo je njihove BIO-brunarice poneslo v Evropo.

Podjetje Franc Obojnik s.p. ima tudi certifikat odličnosti Gospodarske zbornice Slovenije, ki je
pokazatelj dobre poslovne prakse, bonitete in varnega ter zanesljivega poslovanja podjetja.
Certifikat
 
Franci Obojnik s.p.
www.brunaricaprojekt.com
POKLIČITE Tel.: 041 463 490
Katalog brunaric podjetja Franc Obojnik s.p.:
None found.

Sorry, no properties found - try expanding your search, or view all.

None found.