Stanovanjska brunarica Nina

Prestavljamo veliko družinsko brunarico Nina. Je nizkoenergetska hiša, ki se ponaša z majhnimi stroški ogrevanja in kakovostnimi materiali, ki dihajo in vam zagotvaljajo visoko udobje bivanja.

Stanovanjska brunarica

Razporeditev prostorov je poljubna (sami se lahko odločite kako boste imeli razporejene prostore). Kot primer pa podajmo razporeditev prostorov, ki jo ima izvedba brunarice na slikah.

Brunarica je razdeljena na dve etaži:
a) Etaža spodaj(primer izvedbe):
– kuhinja, dnevna soba in jedilnica v enem velikem prostoru
– kopalnica + WC posebej
– še ena večja soba (npr. za pisarno, kabinet, spalnico ali sobo za goste)

b) Etaža zgoraj (primer izvedbe):
– večja kopalnica
– 4 dodatne sobe (npr. 3 sobe za otroke in 1 dodatna spalnica)

Stanovanjska brunarica Nina je vzor kakovostne izdelave lesenih hišk. Pri gradnji se uporablja smrekov les Slovenskega porekla iz zimske sečnje v visokogorju. Takšen les je že v izhodišču manj vlažen in kakovosten, kar kasneje ugodno vpliva na njegove lastnosti.

Pri hiškah iz lesa je se posebej pomembno, da je ustrezno poskrbljeno tudi za posedanje hiše. Pri brunarici Nini je za to poskrbljeno izjemno kakovostno in tako ne prihaja do špranj in razpok. Prav tako ne prihaja do problemov z odpiranjem oken in vrat. Še posebej je to pomembno na mestih kjer se uporabljajo gips plošče in ploščice (npr. v kopalnici). Pri slabih izvedbah brunaric namreč pogosto prihaja do nepravilnega posedanja in lahko ploščice in gips plošče popokajo.

Brunarica in kamin

Hiška je primerna tudi za bivanje ljudi z alergijami in asmatike. Lepljenci so lepljeni z lepili Švicarskega in Nemškega porekla po DIN standardih (Deutsch Industrie-Norm). Imajo vse A teste in dosegajo najvišje kakovostne norme. Prav tako nimajo nobenih agresivnih vonjev.

Nosilni tramovi so dodatno vezani z lesenimi cveki, podobno kot so to bile stare kašče in kozolci. Pri gradnji je torej združeno znanje dedkov s sodobno gradnjo brunaric. Brunarica zaradi tega maksimalno kljubuje viharjem in potresom.

Omenili smo že, da je hiša nizkoenergetska. Na letni ravni lahko pričakujete stroške ogrevanja največ 500 EUR.

NextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnail
brunarica-nina-zunaj
brunarica-nina-hisa
stanovanjska-brunarica-nina
Brunarica: dnevna soba
Brunarica kad
Brunarica: kamin
Brunarica: kopalnica
Brunarica: kuhinja
Brunarica: kamin
Brunarica: fantovska otroška soba
Brunarica: otroška soba modra
Brunarica: otroška soba
Brunarica otroška soba
Brunarica: spalnica
Brunarica: stopnice
Brunarica: stopnišče
Brunarica: tuš
Brunarica: umivalnik
Brunarica: vrata
Brunarica: wc
Kamin v brunarici
stanovanjska brunarica: dnevna soba
stanovanjska brunarica: jedilnica
stanovanjska brunarica: kuhinja

Zahtevajte nezavezujočo ponudbo za brunarico Nina:
ZAHTEVAJTE PONUDBO