Brunarice finskega proizvajalca FINNBÄR podjetja Špenglar – Pintar Andrej s.p.

Brunarice Finnbar

Brunarice finskega proizvajalca FINNBÄR

Podjetje Špenglar – Pintar Andrej s.p. je podjetje s 50-letno tradicijo in od leta 2006 tudi pooblaščeni zastopnik za prodajo in montažo lesenih hiš – brunaric finskega proizvajalca FINNBÄR Oy na območju Slovenije in držav nekdanje Jugoslavije.

Lastnik podjetja FINNBÄR Oy je družina Oikari. Proizvajajo lesene hiše vrhunske kakovosti (najvišje Finsko priznanje za kakovost). Z uporabo najnovejše tehnologije in vrhunskih materialov so se v 50 letih razvili med največje svetovno znane proizvajalce zgradb iz masivnega lesa.

Brunarica NikNjihove hiše iz masivnega lesa FINNBÄR pa so postale široko prepoznavne po vsem svetu kot ekološki produkt.

Pri izdelavi FINNBÄR hiš se uporablja izključno borov les, ki raste na skrajno severnem delu Finske.  Ta les je zaradi počasne rasti znan po svoji strukturni gostoti in svetli barvi, ki je idealna za gradnjo lesenih hiš in brunaric. Polarni bor ima tudi visoko lastno temperaturo, kar pomeni prihranek pri kurjavi. 

Brunarica MiaPri gradnji se uporabljajo popolnoma naravni in okolju prijazni materiali. Bivanje v takšnem lesenem prostoru je blagodejno in antistresno. Takšna gradnja je tudi nadvse protipotresno varna in primerna za ljudi z alergijami.

Najbolj izstopajoč projekt podjetja Špenglar je bila izgradnja apartmajskega naselja 6-ih hiš tipa FINNBÄR v Kobaridu. To je bila tistega leta tudi največja gradbena investicija v Posočju.

Pri gradnji so bile uporabljene okrogle brune po sistemu sestavljanja z lesenimi žeblji oz. klini. Hiše so bile narejene po željah investitorja in prilagojene potrebam po zdravem bivalnem okolju.

Projekte podjetja penglar – Pintar Andrej s.p. odlikujejo kratki roki izdelave. Tako bo hiša, ki jo gradite zase in za svojo dušo, vseljiva v najkrajšem možnem času.  V primeru dodatnih vprašanj se lahko vedno obrnete nanje s pomočjo spodnjih podatkov.

Špenglar – Pintar Andrej s.p.
http://www.finnbar-slo.si
Tel.: 01 83 66 588
GSM: 041 725 560
E-Mail: andrejpin@siol.net

Katalog brunaric podjetja Špenglar – Pintar Andrej s.p.:
None found.

Sorry, no properties found - try expanding your search, or view all.

None found.